Malmö Internationella den 23 mars 2013

Detta blev Vegas andra utställning och det gick jättebra. Vega var jätteduktig, cool och lugn som vanligt. Varför ska man stressa upp sig verkar vara hennes motto här i livet. Ellen visade henne och det gick jättebra. Vega tar alltid jättefin kontakt med Ellen och det är härligt att se.
 
Det blev Excellent i juniorklass och 3:a i konkurrensklassen och det är vi jättenöjda med. Vi hade en rolig och trevlig dag och vi fick mersmak.
 
Vega är tydligen en mycket korrekt hund enligt domaren. Omdömet lyder:
 
Korrekt storlek, korrekta proportioner, korrekta ögon, korrekt bett, korrekt hals och skuldra, typiskt huvud med goda proportioner, utmärkt över och underlinje, rör sig korrekt men aningen trång bak.
 
Systrarna Vega och Elsa
Ellen och vega




Här är både Elsa och Vega och en perroflicka som jag inte vet vad hon heter.
 
 
 

Titta vad jag hittade!!

En proppmätt Svea!:) i

Chili och Vega i vårsolen

Vår i mars -9 grader var det i morse, och blåser gör det, jippi.
 

Texas på besök

Oj vad tiden går, jag är inget vidare på att blogga trots allt. Det kanske delvi beror på att jag tycker att jag måste ha något speciellt att skriva om. Så hände det i alla fall, lilla Texas som nu hunnit bli drygt 5 månader behövde ny frisyr. Det var sååå roligt att träffa honom ( och hela familjen för den delen), pigg och glad, social till tusen, älskar alla. Hans familj berättar också att ska man göra Texs extra glad så är det arbete som gäller, spår verkar bli hans grej.  Här kommer några före, undertiden och efter bilder. Han tyckte nog det var skönt att bli av med fluffet och nu kan han ju se helt plötsligt. Han klipptes 19mm för att han inte skulle känna sig alldeles naken och han var jätteduktig. Trots vår är det fortfarande väldigt kallt. Inte lätt att fotografera honom, ville inte riktigt stå stilla
 
 
 

 
 
 
 

RSS 2.0