Valpflytt

Igår fyllde valparna 8 veckor och det var dags att flytta "hem", alla tikarna flyttade och tack och lov skall lilla Atlas vara kvar några dagar till. Det blir väldigt tomt men man vänjer sig snabbt. Senare på eftermiddagen var det dax för Atlas att följa med till tennishallen, sen köpa nya tennis skor till sonen. Mycket bilåkning blev det, inte konstigt han var trött efteråt.
Först flyttade Chiegas Anatomy Foramina, hon skall bo hos Ann-Marie och Björn här i Helsingborg. Grattis och lycka till med (namnet ej klart), vi kommer säkert att ses ofta eftersom vi bor så nära varandra
Sen flyttade Chiegas Anatomy Crista "Chanel", hon skall bo hos Lotta, Martin, Daniel och sin pappa Kenzo i Oxie utanför Malmö. Grattis och lyckat till med Chanel.
Sen kom Anne och Björn för att hämta Chiegas Anatomy Tibia, som skall kallas för Tibia. De bor i Ingelstad som ligger utanför Växjö. Där skall Tibia hjälpa sin matte att driva Hundrespons Ingelstad. I familjen finns också hunden Rosie, en Golden Retriever. Grattis och lycka till med Tibia.

RSS 2.0