Made in Spain 4v

Veckorna rusar och valparna har flyttat ut i köket under veckan som gått. Detta för att de skall bli mer vana vid ljud. Klorna klipps varje vecka och de äter både färskfoder och uppblött valpfoder med god aptit. De väger nu alla mellan 2kg - 2,5kg. Idag blir det ny avmaskning. Här kommer några bilder. Nästa vecka tänkte jag ställa upp dem på trimbordet och ta några bilder när de står. I mitten på veckan kommer vi att flytta hem till stan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Made in Spain 3v

Nu börjar det bli liv i valplådan. Lek, bus, bita varandra tom "skälla"....ja försök till skall iaf. De väger mellan 1600g och 1900g.
Här kommer några bilder. De har fått halsband i olika färger bara för att jag lättare skall kunna hålla reda på vem som är vem.



 

Made in Spain 2v

Valparna väger nu mellan 1360g och 1600g, de har börjat få smakportioner på köttfärsgröt, mums tycker de flesta. Idag är första dagen de provar att äta själva. Kladdigt blir det iaf. De har öppnat ögonen och kommit upp på benen, nu går det fort.
Namnen är klara men det är inte bestämt vem som skall heta vad. Hanarna skall heta, Ramón, Rico, Lorenzo och tikarna Dolores, Navarra, Francia. Här kommer några bilder


Made in Spain 1v

Valparna växer bra, igår vägde de mellan 730g-870g. Vissa är så klart mer glupska än andra, men alla har gått upp jättebra i vikt sen de föddes. Idag blir det kloklippning för första gången. Sen kommer de att klippas en gång per vecka.
 
 
 
 

Utkast: Aug. 10, 2015


Made in Spain 1v

Då har första veckan flugit iväg. Alla valparna växer så det knakar. Igår vägde de mellan 730g och 870g. Det märks att det är vissa som håller sig framme när maten serveras. Idag blir det kloklippning för första gången, och detta kommer att pågå en gång/vecka.

MADE IN SPAIN 2015

Så var de äntligen här, Made in Spain-Kullen. Jag tycker att det namnet passar bra på kullen av naturliga skäl. De tillverkades faktiskt i Spanien/Malaga. Allt gick jättebra under valpningen och de föddes mellan 19.00 och 21.35 den 2 augusti. Det blev tre tikar och tre hanar, jämnare fördelning kan man inte önska sig. De är bruna med lång svans allihop, en av hanarna har ett vitt bröst och och en av tikarna har en ganska stor vit stjärna på bröstet. De andra är i stort sett helt bruna med någon liten vit prick på bröstet. De vägde alla mellan 330g till 420g. Redan ett dygn senare var det ett par som närmande sig 500g. Det går undan kan man säga. men om man ligger och äter 24tim/dygn så vore de konstigt om man inte växte. Nästa vecka kommer namnen att presentera

RSS 2.0