CHRISTMAS 2veckor

Veckan har rusat förbi. I valplådan har det hänt saker. På stapplande ben börjar valparna att ta sig fram och ögon öppnas så smått. Ibland hittar de sitt eget ben och försöker att smaka lite på det, nästan så att de försöker att leka. De har också fått smaka på köttfärsgröt och det var mums. Klorna är redan klippta mer än en gång och idag har de även blivit avmaskade första gången. Fler bilder kommer under veckan
 
 
 
 
 

CHRISTMAS 2014

Här kommer lite information om Christmas kullen vecka för vecka. Kullen födde den 15 dec och allt gick jättebra. Sju stycken starka och fina valpar som genast började äta. Idag fyller de 1 vecka och alla valpar mår bra, växer och äter som de ska. En del bilder är suddiga men valparna rör sig hela tiden, så håll till godo.
 
Först ut var lilla Christmas Carol (Carola) endast 170g men oj vilken kraft hon har i sig. Idag väger hon 365g så hon har mer än dubblat sin vikt, superbra!! Carola har stubbsvans.
 
 
 
Här är Christmas Eve (Eva) födelsevikt 290g och idag 465g, Svart med vita tecken på tassarna och vit på bröstet, stubbsvans.
 
 
Christmas Angel Love. Födelsevikt 260g och idag väger hon 520g. (Angela) är vit med svarta tecken på huvudet och stubbsvans.
 
 
Christmas Snowman är vit med svarta tecken på huvudet och han har lång svans. Födelsevikt 276g och idag 510g.
 
 
Christmas Ginger Bread är brun med lite vita tecken på brösten, han har stubbsvans och vägde när han föddes 300g och idag 450g.
 
 
Christmas Candlelight är vit med svarta tecken, en kopia av Carola fast mycket större. Tillsammans är de helan och halvan. Candlelight har lång svans och vägde när han föddes 310g och idag väger han 590g, en stadig bit.
 
 
Christmas Dark Night är svart med vita tecken på tassar och bröst med stubbsvans. Han vägde 270g när han föddes och väger idag 540g.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0